Kannatusjäsenet


Samlink

Olemme kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja. Mahdollistamme asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön heille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Meillä on vahvat juuret ja vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä. Tarjoamme kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaillemme kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä. Me haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Työyhteisöömme kuuluu noin 450 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä sekä taloushallinnossa. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Arvojemme mukaisesti teemme tulosta yhteistyöllä, ja toimimme positiivisella sykkeellä, kehityksen luotsina sekä asiakkaidemme arjen kumppanina.

Gofore-logo
Gofore

Gofore Oy on tulevaisuuden sähköisten palveluiden kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi − digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Suunnittelemme ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa valloittavia sähköisiä palveluita ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Olemme innoissamme uudesta digitaalisesta aikakaudesta, joka tarjoaa jatkuvaa uuden kokemisen ja synnyttämisen riemua. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella yli 230 ja tavoittelemme tänä vuonna noin 27,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. Lisätietoa: www.gofore.com. Twitterissä @GoforeOy.


Futurice

Futurice tekee digitaalisia palveluita, joihin on helppo rakastua. Meillä on toimistot Berliinissä, Lontoossa, Lausannessa, Tampereella ja pääkonttori Helsingissä. Tästä muodustuu yhteensä yli 250 ammattilaisen joukko, joka luo menestystarinoita ja uutta liiketoimintaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Futurice on valittu kahdesti Great Place to Work -instituutin listalla Euroopan parhaaksi työpaikaksi sekä Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Futurice creates digital services for people to fall in love with. Futurice has offices in Berlin, London, Lausanne, Tampere, and the headquarters in Helsinki, Finland. Altogether we are over 250 professionals who create success stories and new business together with our clients. Futurice has been awarded twice as the Best Place to Work in both Finland and Europe by the Great Place to Work Institute.


Tampereen yliopiston informaatiotieteiden yksikön TAUCHI-tutkimuskeskus

TAUCHI is a research center focusing on human–technology interaction. TAUCHI (Tampere Unit for Computer-Human Interaction) carries out a wide range of multidisciplinary research into technology-mediated novel ways of multimodal interaction with devices, environments and people. We explore and develop better and more intuitive user interfaces for the future. We harmonize the potential of new technologies with human abilities, needs, and limitations.

Our expertise covers new technologies such as smart objects and environments, gestural interfaces, gaze tracking, haptics, mixed reality, computer vision, speech-, context- or emotion-based interaction, virtual avatars, user experience and usability, etc. Our 60 experts are located in the School of Information Sciences at the University of Tampere, Tampere, Finland.


Talentum Events

Talentum Events on johtava liikkeenjohdolle, esimiehille ja asiantuntijoille suunnattujen tapahtumien ja koulutusten palveluntuottaja ja B2B-media. Tarkoituksemme on antaa asiakkaillemme näkemyksiä, uutta tietoa ja kilpailuetua markkinoilla. Olemme tarjonneet asiakkaillemme uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia yli 20 vuotta. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.


Adage

Teemme käyttäjäkeskeistä suunnittelua ja käytettävyystutkimusta. Suunnittelemme digitaalisia palveluita ja tutkimme niiden käytettävyyttä sekä käyttökokemusta tuotekehityksen, viestinnän ja markkinoinnin sekä liikkeenjohdon tarpeisiin.


Center for Internet Excellence, Oulu

CIE is a research and innovation unit at the University of Oulu, which combines leading-edge Internet research, innovation processes and new infrastructures, with special focus on emerging 3D technologies.


Solita

Solita on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Kehitämme asiakkaillemme parempaa johtamista ja liiketoimintaa verkossa. Elämme keskellä tietoteollista vallankumousta, murrosvaihetta, jossa kaikki sähköistettävissä olevat palvelut ja toiminnot viedään verkkoon. Uskomme, että kaikki mikä voi, digitalisoituu. Tavoitteemme on toimia asiakkaidemme matkaoppaina muutosmatkalla.

Kehitämme uutta liiketoimintaa ja palveluja yrityksille ja julkishallinnon kautta kaikille suomalaisille. Luomme digitaalisia ratkaisuja ja verkkopalveluita sähköiseen liiketoimintaan sekä tiedolla johtamiseen. Suomalaiset kohtaavat meidät päivittäin esimerkiksi vähittäiskaupan verkkopalveluiden tai julkishallinnon sähköisten palveluiden kautta.

Menestyksekkäiden ratkaisujemme salaisuus ovat asiantuntevat palvelumuotoilijamme, käyttäjäkokemussuunnittelijamme sekä monipuolinen asiantuntijaorganisaatio liiketoimintakonsultoinnista ohjelmistosuunnitteluun.